top of page
  • Writer's pictureMonica Jal - Coach

CINC PASSOS PER GUANYAR CLIENTS

Sabem que augmentar el nombre de clients és un repte i una necessitat laboral. Comparteixo amb tu cinc "passos" que a mi m'han ajudat.


(1) Escolto activament el meu diàleg interior; és a dir, em pregunto :

- què vull?

- què em fa por?

- quin és el primer pas?

- quins són els possibles obstacles?


(2) Faig front a les meves pors i resolc el meu conflicte intern que es genera en sortir de la meva zona de confort escoltant el meu diàleg interior.


(3) Estic connectada amb la Vulnerabilitat i accepto ser vulnerable: ser autèntica i estar connectada amb mi mateixa i amb el meu entorn. Deixo de lluitar contra ser vulnerable i prenc consciència que el que em fa patir és el que jo mateixa em dic, no les circumstàncies.


(4) Faig periòdicament un treball d'introspecció per centrar-me en qui sóc i què tinc, la meva situació i quins són els meus objectius professionals. Es tracta de crear Valor, comunicar Valor i lliurar Valor.


(5) Tinc definit el meu client ideal i quin benefici s'emporta el meu client quan treballem junts.


(6) Poso em marxa d'acord amb les respostes del punt 1.


bottom of page