top of page

ORIENTACIÓ PER A PARELLES 

VIA VERDA

Quan volem una comunicació fluïda en una relació

monicajal_viaverda_1920.png

1a sessió
gratuïta

 

Confiança

Online o
presencials

VIA VERDA: Quan volem una comunicació fluida en una relació.

VIA VERDA: Quan volem una comunicació fluida en una relació.

monicajal_dibuixos-06.png

 

 

VIA VERDA

En aquest programa em baso en tècniques de diferents escoles de comunicació i de treball sistèmic. Imaginem que volem fer un viatge on podrem descobrir el món de la relació.  

Sesión gratuita de 20 minutos:  En la nostra primera trucada per telèfon o online, m'agrada escoltar la demanda de la consulta, donar informació del treball que faig, la durada de les sessions i tot allò que sigui del vostre interès.  

monicajal_dibuixos-04.png

PRIMER PILAR: LA COMUNICACIÓ

Perill de descarrilament

La comunicació és la VIA amb la que interactuem. Per això és fonamental aquest primer pas per entendre com ens comuniquem habitualment. En aquest pilar prenem consciència del tipus de relació que tenim, quines són les fortaleses i quins comportaments posen en perill la relació.

 

Quan posem en pràctica el primer pilar, ens adonem de com ens relacionem, comencem a acceptar el que podem canviar i quins comportaments convé reforçar en benefici de la relació. Guanyem en sinceritat i confiança.

monicajal_dibuixos-03.png

SEGON PILAR: LA RELACIÓ

Tu, jo, nosaltres

La Relació és un espai propi, concret i diferenciat que uneix a tots aquells amb els que ens comuniquem. Quan entenem que l’important és centrar-nos en la Relació i no tant en “tu i en mi”, comencem a poder canviar la manera d’interactuar.

 

En aquest pilar, desenvolupem una consciència relacional que ens dóna llibertat per expressar-nos amb respecte cap a l’altre i d’acord als nostres principis. Guanyem en connexió.

monicajal_dibuixos-02.png

TERCER PILAR: L'ENTORN

El que influeix

L’entorn, les experiències compartides del passat, les normes i regles regeixen la relació.

 

En aquest pilar canviem normes que no afavoreixen la relació i experimentem més eines que afavoreixen la relació fora del conflicte.

Guanyem confiança en la relació i trobem la manera de relacionar-nos des del respecte i la confiança.

Il·lustracions de Roser Bosch

VOLS OBTENIR MÉS INFORMACIÓ?

Contacta!

Gràcies per contactar amb mi!

bottom of page