ORIENTACIÓ INDIVIDUAL

EN RUTA

Per sentir-te bé amb tu i els altres

monicajal_enruta_1920.png

1 oportunitat per a tu

12
sessions

Primera
sessió
gratuïta

EN RUTA: Per a sentir-te bé amb tu i els altres.

Online o
presencials

monicajal_dibuixos-01.png

EN RUTA

El programa EN RUTA és fruit de la meva experiència personal i està inspirat en el mètode creat per Hal i Sidra Stone. Té 4 pilars fonamentals. En aquest programa, plantejo el procés en blocs de 4 sessions per al primer i segon pilar i dues sessions per als tercer i quart pilar.

monicajal_dibuixos-05.png

PRIMER PILAR: CREENCES

Les portem molt arrelades

Com l’arbre creix sense fer soroll, les creences s’arrelen en nosaltres en funció de la pròpia experiència des de que som nadons. En aquest pilar aprens a tenir les idees més clares del que vols i adquireixes eines per gestionar el dia a dia. Comences a recuperar la teva pau i pots escollir com actuar amb l’entorn. Quan posem en pràctica el primer pilar, ens adonem del que som i comencem a acceptar el que ens passa.

          Seràs conscient dels moments que vius en el present.

monicajal_dibuixos-08.png

SEGON PILAR: CAPITANA INTERIOR

Presa de decisions en llibertat

El refugi a la muntanya és l’espai on ens sentim segurs, recuperem força i trobem el guia i la persona experta que ens anima a decidir. També internament tenim una guia interior que acull el que som i que sap quina és la millor decisió. A poc a poc, anem desenvolupant major consciència corporal, acceptem el que hem de viure i entenem que les relacions són una oportunitat per conèixer-nos millor. La culpa i el judici passaran a un segon terme.

 

           En definitiva, és un pilar on comprenem com ens relacionem i guanyem                   llibertat en la nostra manera d’interactuar amb l’entorn.

monicajal_dibuixos-09.png

TERCER PILAR: LA VULNERABILITAT

La nostra essència

L’aigua del rierol segueix el seu curs sense posar inconvenient. Afronta cada tram i la terra es deixa modelar. Aprendràs i experimentaràs que la Vulnerabilitat no és debilitat. Som Vulnerabilitat i gràcies a la Vulnerabilitat connectem amb els altres.

 

           Amb el treball d’aquest pilar guanyaràs confiança amb tu i acceptació de   

           l’altre. En definitiva, desperta l’alegria de ser com ets.

monicajal_dibuixos-07.png

QUART PILAR: L’EQUIP INTERIOR

El que ens diem

Un prat verd està ple de plantes i flors diferents. Totes donen tonalitat al prat, totes en formen part. Hi ha flors més crescudes que d’altres.

 

          En aquest bloc aprendràs a conèixer la força i nivell d’activitat del teu equip            interior i identificaràs l’equip dels altres. De forma simbòlica, coneixeràs en             quina mesura està present en tu cada part i com et pots autogestionar.

És el moment de sentir pau, joia, benestar i il·lusió per viure la vida i tenir confiança en les relacions.

Il·lustracions de Xavier Artuñedo

VOLS OBTENIR MÉS INFORMACIÓ?

Contacta!

Gràcies per contactar amb mi!